onsdag 23 september 2009

Typiskt

Ikväll var Arvid varm i pannan och alldeles rosig om ansiktet. Det skulle väl vara för typiskt om han blev sjuk lagom till sin ettårsdag... För den lilla drakbäbisen fyller ett år på söndag!! Tänk att det var ett helt år sedan jag satt här med magen i vädret och bara väntade på dagen D! Inte hade jag kunnat föreställa mig att det skulle vara så här att vara mamma...

Vi firar denna stora händelse med en 31-årsfest (mamma 30 + drakbäbis 1). Så om det blir alldeles tyst på bloggen så är det p g a kalas!

Apropå födelsedagar så säger jag GRATTIS till lillasyster som fyller 24 idag, men som firar sin födelsedag tillsammans med 100 vindkraftverk (eller hur var det nu?) i de norrländska skogarna helt utom räckvidd för en mobiltelefon!!

1 kommentar:

Åsa sa...

*fniss*, nu är jag hemma igen! Norrland bjöd på förstklassigt fjällsafari med dundrande fin utsikt (och dessvärre råfökylning och en fet urinvägsinfektion). Dessutom var det lite ledsamt att inte ha nån mobiltäckning och inte bli grattad, men du kan få låtsas att det är min födelsedag nu istället ;-)