måndag 21 september 2009

Beroende...

Jag tror att jag snart måste gå i terapi för mitt syberoende. Det är det enda jag gör när Arvid har gått och lagt sig. Nu börjar det även gå ut över min sömn och jag har ont i rygg och axlar. Får naturligtvis skylla mig själv. Fast jag är knappast världens roligaste fru där jag sitter med nålar i munnen och sprätten i högsta hugg (livsnödvändigt verktyg det där!). Kanske måste jag börja begränsa syandet?

Enkäten om jag ska börja en syblogg eller ej är avslutad och nästan alla tycker att det är bra som det är. Jag funderar ändå på om det inte blir två separata bloggar i alla fall. Jag tror nämligen inte att de flesta av er är så intresserade av stygnlängd och mönsterproblem... För min egen skull tror jag att det skulle vara bra. Jag börjar glömma bort vilket mönster jag använde för de byxor som blev bra och vilket jag använde på de som blev kassa... Inte bra.

Ikväll blev jag färdig med ett par byxor och en body. Dessa ska jag ge bort till en bäbis som föddes i somras. Om jag törs. För bodyn blev inte jättelyckad. Inte heller jättemisslyckad, så jag kanske vågar. Byxorna däremot blev de bästa jag sytt så dem är jag väldigt nöjd med. Men först måste jag trycka i tryckknappar i bodyn. Och sen måste vi invänta dagsljus så att det går att fota underverken.

Men nu är det godnatt!!

(och så sydde jag klart en mössa också. femtielfte i ordningen ungefär. nytt mönster där med, så den fick sprätten smaka på den också...)

Inga kommentarer: