söndag 13 september 2009

Tröja nr 2

Så här ser tröja nr 2 ut. En brun (ja jag gillar brunt) molntröja med turkos kantband. Tyget är från JNYdesign. Mönstret är från Ottobre. Jag har hört att det ska vara stora storlekar där, men tycker det funkar bra storleksmässigt på Arvid. Ska nog köra på det här ett tag framöver. Jag gjorde lite mer rätt och lite mindre fel den här gången. Men fortfarande långt från felfritt... Fast det går i rätt riktning i alla fall. Kantband är både snyggare och fulare än mudd. Nästa gång ska jag fuska mindre och pressa mer ;)

Jag har föresten lagt till en omröstning i högerkolumnen som går ut på att ta reda på om ni som läser här tycker jag ska fixa en separat syblogg där jag kan härja fritt eller om det är okej att jag ibland snöar in på tyg, symaskin, barnkläder etc här. Rösta gärna!

5 kommentarer:

Marie Svärd sa...

Snyggt Ingrid!
Har du fått tag i elastiska kantband? Jag känner att jag måste komma till syfröken och lära mig ett och annat snart.

Ingrid sa...

Jag är faktiskt rätt nöjd! Jag har använt mudd från Stoff och Stil, kanske lite väl elastiskt - väntar på vit interlock som jag tror kan vara lättare att hantera... Ja, vi får se till att träffas snart!!

Linda sa...

Jättefint! vad duktig du är!!
Jag har mitt misslyckade mössprojekt i tanken när jag får för mig att kanske testa på att sy något till mitt frö. Symaskinen får vila sig.

Jenlon sa...

Åh så fint! När ska du börja ta upp beställningar? ;-)

Ingrid sa...

Oj, vilket beröm jag får. Ganska oförtjänt, men känns bra i magen! Tack, tack! Nja, beställningar får nog vänta ett bra tag. Har fått min första beställning från storasyster och har tänkt fixa några presenter till barn och bäbisar i bekantskapskretsen. Men sen kaaaanske jag är redo för beställningar...