tisdag 14 april 2009

Planer för trädgården

Den här familjen utgörs av en landskapsarkitekt och en som kan lägga sig i (och en liten plutt, men han har inget jobb ännu så det räknas inte). Det är inte jag som är landskapsarkitekten. Trots att jag mest bara tycker och tänker saker (högt och ljudligt) så får jag ofta min vilja igenom. Kanske är det för att hålla det lugnt och trivsamt i Stenklev, eller också är det för att vi faktiskt utgör ett radarpar när det gäller att komma överens om hur det ska se ut i vår trädgård.

Planerna för trädgården den här säsongen är att bygga en friggebod utmed gatan. Men det beror på tid och pengar... Jag hoppas i alla fall att vi hinner med och har råd. Vi är verkligen i stort behov av utrymmet, både som förvaring och som övernattningsmöjlighet för besökare. Sen så vill vi gärna ha två odlingsbänkar. O vill gärna platsbygga dem, medan jag tycker att det räcker bra med pallkragar... Vems vilja som avgår med seger är inte avgjort ännu. Vidare så ska det planteras fler rosor (enligt mig!). Framför allt om vi bygger friggeboden. Sen kommer det lite tråkiga och det är att om vi måste gräva om avloppet så ryker en del av de blomsterland som vi fixade till förra året. Trist!

2 kommentarer:

Linda sa...

Visst är det kul att planera!
Om man ändå hade obegränsat med tid och en hög med pengar så hade man ju haft det hur fint som helst!

Speja sa...

Gräva dränering och utrymmen för andra rör är sååå trist - och dyrt. Bläh. Hoppas dina planer blir förverkligade snabbt och smärtfritt;)