torsdag 2 april 2009

Nu får det vara slut...

på mitt godissnaskande. Jag tror jag ätit godis VARJE dag i en veckas tid nu. Har ett sånt himla sötsug att jag blir tokig. Och nej, jag är inte gravid (tack å lov, för en till knodd nu hade jag aldrig orkat med...). Jag har bara gått och blivit beroende av socker. Socker, socker, socker... Så nu, inför alla som läser här på bloggen, lovar jag att jag har ätit det sista godiset på länge.

(Förresten vad räknas som godis? Räknas Anton Berg plommon i madeira som godis? I så fall kanske jag kan börja sluta när den asken är uppäten? Eller?)

5 kommentarer:

Marie Svärd sa...

Du kan vara med på min överenskommelse (med mig själv). Jag ska inte äta mer godis-godis i år. Då menar jag sånt där som är proppat med färgämnen och sånt. Choklad, kakor och glass får jag äta. Och det gör jag! Men det fick mig i alla fall att bryta den där dåliga trenden. Och det är främst efter typ lösgodis som man mår så där riktigt illa tycker jag.

Ingrid sa...

Hmmm, låter som en bra deal! Ska jag tolka det som att det är fritt fram för Anton Berg?

Linda sa...

Åh vad jag känner igen mig... är hopplöst sockerberoende..
Men givetvis börjar man med att sluta när man har tömt sina förråd :))

Åsa sa...

Choklad räknas då INTE som godis. Med godis tänker jag "plockgodis", typ sega råttor och sånt. Och kakor måste du kunna äta, för sen...om en månad...när jag flyttar upp, då ska jag baka massor och bjuda dig på fika =)

Ingrid sa...

Mmmmmmmmm!