tisdag 2 december 2008

Pyssel

Här är några av mina senaste pyssel&knåp-alster; en lila hjälmmössa till en (kommande) bäbis i vår bekantskapskrets samt blå handledsvärmare med pärlor som är en present till O´s systerdotter.



4 kommentarer:

Åsa sa...

nääää?!? guuuu va fina! jag är helimpad syrran, tjoho vad du är duktig! jag är riktigt riktigt avundsjuk! (mycket utropstecken)

kram

Kristin sa...

Hej du, vilken fin mössa!!!! Har du virkat blomman enligt "mitt" mönster eller? Jättesöt var den i alla fall. Och handledsvärmarna var superlyxiga. Jag blir avis ;-) (Måste erkänna att jag först läste bara "systerdotter" och blev så glad att M skulle få den - och så hade jag missat att det var på O:s sida... attans!!!!)

Anonym sa...

Hej Ingrid. Jag måste bara instämma i hyllningskören. Det är inte bara det att du får saker gjorda (vilket är otroligt i sig), du gör det också med finess!

Vet du? Jag har fått ett nytt jobb, som innebär att vi nog kommer att flytta norrut framåt våren. Jag kommer att sitta på Kristineberg och Kalle i Lysekil.

Vi får höras mer om detta. Men då vill jag i alla fall anmäla mig på kurs hos syslöjdsfröken Ingrid.

Kram Marie

mia sa...

Ja, det är bara att instämma! Sååå fina!!
Inser nu att av sin farmor kommer Arvid aldrig få något stickat. Då skulle han ju skämma ut sig! Du behöver inte ta på honom det jag stickat, bara så du vet! Det är bara att hysta!