måndag 6 juli 2009

Loppis i Tanum

Igår bestämde vi oss för att åka en tur till Tanum och kolla in den stora loppisen där. Den är gigantisk, men jag tycker det är svårt att hitta något man gillar. Dessutom är på såna saker som faller mig i smaken relativt dyra.

Arvid blev gnällig i bilen redan innan vi hunnit till Fjällbacka. Strax innan Grebbestad skrek han för fulla muggar... Vilket inte bådar gott inför vår minisemester till Danmark i slutet av veckan.

Skit samma. På loppisen hittade jag i vilket fall som helst lite smått och gott för 400 spänn; en oval plåtbricka i svagt mintgröt (mmm, me like mintgrönt...), tre femtiotalsvaser i glas (två i turkost och en i brungult - har numera en gedigen samling i färgerna lila, turkost och brungult) en gulvit trådkorg med handtag, ett fyrkantigt femtiotalsfat i keramik samt en (så gott som ny, men vad gör väl det när färgen är så läcker!) pajform i bäbisblått à la Leila.

3 kommentarer:

Åsa sa...

Fota och lägg ut på bloggen! Jag vill också åka på loppis, kan vi inte göra det nån eftermiddag framöver? Jag har läst i Björklövet att många loppis är öppna varje dag nu under sommaren!

Ingrid sa...

*suck* kameran är full med bilder som jag 'tänkt' lägga ut på bloggen, men så blir det aldrig av... Delar ju kameran med en annan person som fyller den med inventeringsbilder till olika uppdrag eftersom han förlagt jobbkameran någonstans... grrrrrr!

Jag tar gärna en loppistripp någon eftermiddag. Men vilka är det som har öppet?

Åsa sa...

Här kommer loppisställen och öppetider:

Jilles Antik och loppis, Munkedal, Tors-fre 12-18, lör-sön 12-16

Loppis och Havtorn
Fre-sön 10-17

Tanums loppis
Alla dagar 11-18

Hedekas loppis
Fre-lör 12-17

Dalshögens loppis
Alla dagar 11-18 (t o m v 33)

Antik-Loppis-Secondhand,Hamburgsund
Ons-sön 12-18

Loppis, Havstenssund
Oregelbundna öppetider, man ska ringa för besked

Loppis i Lur
Fre-sön 11-17 (juli-augusti, stängt v 32)

Hm, ja egentligen var det bara Tanum (men där har du ju redan vittjat) och Dalshögen som var öppet alla dagar. Du kanske har varit där också? Nåväl, vi får slå en pling och höras av. Kram!