lördag 9 januari 2010

Äntligen!!

Idag har hela familjen varit på underbara Torp köpcentrum (eftersom ironi inte alltid är så lätt att uppfatta skriftligt så kommer här ett förtydligande: jag bara skojade, Torp är inte alls underbart. Eller jo, när det är arton minus utomhus, då är Torp ett undebart ställe att släppa lös sin myror-i-brallan-och-benen-kille!!). Arvid var i sitt esse och babblade på H E L A tiden. Och när han inte babblade så sprang han iväg åt ett helt annat håll än vad vi hade tänkt oss.

Men det var inte det jag tänkte prata om. Det jag tänkte berätta var att ÄNTLIGEN har lillstrumpa sagt MAMMA!! Flera gånger och medvetet!! Lyckan är enorm när ens lilla monster ropar MAMMA! MAMMA! efter en i gångarna på gigantiska Coop!! Den här dagen kommer att minnas som dagen då mamma-hjärtat smälte på Coop på Torp Köpcentrum!!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Grattis mamman! :-) Jag kommer ihåg när Matilda sa mamma, det var när Sven och barnen varit på Sund i några dagar utan mig (jag jobbade), och så körde jag direkt efter jobbet upp till Värmdö och när jag kom fram så sa hon mamma! Det var värt hela jobbiga arbetsdagen och restiden!

Ha det bra och krama killarna
/Kristin (-24 i morse)

Yvlinga sa...

Så är det bara - när man minst anar så är ordet färdigt - och då kommer det!!!! Observera att det gäller fler företeelser än ord...