torsdag 26 maj 2011

Hur man charmar tjejer

Idag hade vi alltså besök av fyra Lysekilsflickor. Arvid är mycket fascinerad av större barn och tyckte det var väldigt kul att leka med storasyster A. Mellansyster S, som är mer i Arvids ålder, var inte lika intressant. Lillasyster S var inte intressant överhuvudtaget. Där konstaterade han mest att det var en bäbis och kontrade med att fråga efter "Edden" (killen säger "Alid" om sig själv, men kan inte säga Ellen...).

I alla fall. Vi var på lekplatsen då det kommer några tjejer i tioårsåldern. Vi hade precis plockat fram vår picknick, men den övergav Arvid snabbt till förmån för de stora tjejerna. En bit ifrån tjejerna stannade han och började morra och klösa med händerna i luften. Tjejerna stirrar på Arvid och jag har svårt att hålla mig för skratt. När jag frågar vad han gör så säger han efter lite morr och klös att han är "sickosaur", dvs en dinosaur. Arvid Dinosaur fortsätter sitt morrande och klösande och går med dinosauriekliv omkring och följer efter tjejerna när de går till ett annat lekredskap. Tjejerna verkar måttligt roade. Fler stora barn kommer till lekplatsen och till slut får Arvid och Storasyster A leka med dem. Gissa om det var en lycklig Arvid som fortsatte att försöka impa. När jag frågar om han är i vägen och stör dem så svarar de att han är rolig och söt. Och det tyckte mamma också att han var. Storasyster A tyckte däremot att han blev lite störig. Det hade mamma också tyckt om hon varit i A:s skor.

En sak är dock säker, killens raggningsteknik kommer förmodligen att förbättras med åren. För vem vill dejta en dinosaur?!

Inga kommentarer: