tisdag 6 oktober 2009

Nä, nu flyger jag hem!

Hemma hos oss går Mamma Mu och Kråkan för fulla muggar. Jag tror att päronen i familjen tycker att det är roligare att lyssna på än vad den lilla draken tycker... Jaja.

Idag har allt gått med halvfart. Har svårt att komma igång med högen av arbetsuppgifter som ligger och väntar. Tänk att det inträffar när man har som mest att göra?! Förmodligen beror det på att jag har en liten, liten förkylning i kroppen som varken vill bryta ut eller ge sig. Sedan så går jag och väntar på det trevliga besöket från Uppsala som ska komma och bo hos oss över natten. Så ja, det kanske finns ett par anledningar till att det går lite långsamt på jobbet idag.

Tänkte passa på att berätta att jag har beställt en finfin Skeppshult-cykel för födelsedagspengarna jag fick när vi hade 31-årsfest! Tack alla ni som gjorde detta svindyra köp möjligt! Det blev en cykel, en barnsadel och två hjälmar (en som är ser ut som en geting, obs! ej mammans om någon nu trodde det...). Och insamlingen som mina snälla arbetskollegor hade genomfört resulterade igår i en perkolator och ett strykjärn! Tack, tack även till er!!

Bjussar här på en liten Arvid-bild, tagen i morse när jag tänkte fota honom i presentmössan. Alla kläder är sydda av mamman (ååååååhhhh, är det ett imponerat sus jag hör gå genom publiken?). Värsta färgkrocken - men söt är min lille plutt när han spelar på bongotrummorna. Ja, bongotrummorna ja, de är en del av tre (bongotrumma, ukulele och munspel) som mamman och bäbisen också fick i 31-årspresent.


Nä, nu är jag trött på det här. Nu flyger jag hem!

1 kommentar:

Anonym sa...

tack för din titt hos mig! Kikar lite hos dig och lägger in dig på min favoritlista=)